Το activecy  είναι το διαδικτυακό πόρταλ, το οποίο κάθε χρόνο δηλώνει παρών σε φεστιβάλ, εκδηλώσεις, αθλητικά γεγονότα, παρουσιάσεις προϊόντων, εταιρειών, κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων. Είναι το πόρταλ που δεν ασχολείται με την καθημερινή αρνητική ειδησεογραφία, τις πολιτικές αντιπαλότητες και τα δυστυχήματα. Η ίδια η ομάδα του είναι η δράση του.

Είμαστε αυτοί που μιλάμε για τη φύση ενώ πριν, την έχουμε περπατήσει. 

Είμαστε αυτοί που κάνουν συνεντεύξεις σε αθλητές, ενώ πριν ζήσαμε μαζί τους την προπόνηση, τη νίκη και την ήττα της μάχης. 

Είμαστε αυτοί που θα πάρουμε βαλίτσα και θα ταξιδέψουμε στον κόσμο για να δούμε με τα μάτια μας τις πλατείες, θα φωτογραφήσουμε μέσα από τον δικό μας φακό τα αξιοθέατα, θα ερευνήσουμε από την δική μας οπτική την κάθε κουλτούρα και ανθρώπινη συνήθεια! 

Είμαστε επίσης αυτοί που ενώ απολαμβάνουμε τον καφέ μας, θα ακούσουμε από τους ειδικούς, από που προήλθε η κάθε ποικιλία και πως ξεχωρίζουμε το καλό χαρμάνι! 

Είμαστε αυτοί που προωθούν και στηρίζουν νέες επιχειρήσεις, νέους οραματιστές, αυτοί που αφουγκραζόμαστε την κάθε ιδέα και την μετατρέπουμε σε δράση! 

Είμαστε αυτοί που θα περπατήσουμε στην πασαρέλα, χωρίς να είμαστε οι δήθεν, αλλά αυτοί που θα έχουν το πιο δυναμικό περπάτημα για τον καλύτερο σκοπό! 

Είμαστε αυτοί που τραγουδούν στις εκδηλώσεις, αυτοί που χορεύουν στις παραστάσεις, αυτοί που συμμετέχουν στις καλλιτεχνικές εκθέσεις! 

ΕΙΜΑΣΤΕ ACTIVE

Δεν είμαστε απλά ένα διαδικτυακό πόρταλ. Ότι ενημερώνεται σ' αυτό τον ιστότοπο, το έχουμε δει, το έχουμε γευτεί, το έχουμε ακούσει, το νιώσαμε, το φωτογραφήσαμε, το συζητήσαμε, το επισκεφτήκαμε! 

Μέσα από τον διαδικτυακό μας χώρο, σας προσφέρουμε την ενέργεια, την θετική μας αύρα και σας παρακινούμε ώστε η κάθε σας σκέψη, να μετατρέπεται άμεσα σε δράση! 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως είναι ευρέως γνωστό, καθορίζουν πολλά κοινωνικά και πολιτικά θέματα της ανθρώπινης καθημερινότητας. Αυτό το γεγονός μας παρακίνησε ώστε να δημιουργήσουμε ένα πόρταλ όπως το www.activecy.com που ασχολείται με την ανθρώπινη δραστηριότητα (active), σε όλους τους τομείς όπως αθλητισμός, καθημερινές απολαύσεις, ταξιδιωτικές εξορμήσεις, αρθρογραφίες, επαγγελματικές δημιουργίες και καλλιτεχνικές αναζητήσεις, θέτοντας έτσι τη δική μας φιλοσοφία για την κοινωνία μας! Προσπαθούμε από τις αρχές της δημιουργίας μας, να κρατήσουμε το προφίλ του δικού μας κόσμου. Ένας κόσμος με θετικότητα, δράση, δυναμισμό, γεμάτος όνειρα και οράματα. Ένας κόσμος χωρίς καθημερινό ενημερωτικό δελτίο με αρνητικές ειδήσεις και κριτικές. 

Μέσα από το διαδικτυακό μας πόρταλ www.activecy.com προωθούμε τον αθλητισμό, τις εκδηλώσεις που έχουν κοινωνικό όφελος, ανθρώπους που έχουν πάθος για το επάγγελμα τους και γενικότερα σύνολα που διατηρούν ένα πιο ουσιαστικό lifestyle. Επίσης είμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε εκδηλώσεις, αθλητικά γεγονότα, εκθέσεις, σεμινάρια, φεστιβάλ και πολλά άλλα!

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις μας καθημερινά στο νέο, ανανεωμένο, καινοτόμο www.activecy.com και να ενημερώνεστε μέσα από τη δική μας ατζέντα για όλες τις δραστηριότητες στις οποίες δηλώνουμε παρών! Ελάτε και εσείς στην παρέα μας και κάνετε την εκκίνηση στον δικό σας δρόμο δράσης!

Δείτε μερικές από τις δραστηριότητες μας σε όλη την Κύπρο και όχι μόνο, στους λογαριασμούς μας στα social media και ακολουθήστε μας.

Facebook Page: activecy.com

Instagram:
active_cy

Ή επικοινωνήστε στο [email protected]

"Be ACTIVE in this life" 

Δημοσιογραφική και Φωτογραφική Ομάδα
www.activecy.com