Ένα σπάνιο πλάσμα που με μια πνοή κάνει τον κόσμο να γυρίζει. Μια μοναδική γυναίκα που ζωγραφίζει το αύριο με τα πιο φωτεινά χρώματα. Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, αναδεικνύει η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς. Ένας θεσμός, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια, γεμάτα ουσία, όμορφες στιγμές, δυνατά συναισθήματα και την αλήθεια της κάθε γυναίκας, η οποία μέσα από τη μοναδικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει.

Στόχος του θεσμού Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσιάζει η Shiseido, είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2017-Αύγουστος 2018. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς σε 9 κατηγορίες! Μουσικός, ηθοποιός, fashion designer, Dove αθλήτρια, δημιουργός, επιστήμονας/ακαδημαϊκός, γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο για το βραβείο ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, γυναίκες που καινοτομούν για την κατηγορία Καινοτομία που στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου, καθώς και γυναίκες που ξεχωρίζουν στο τομέα των επιχειρήσεων στη κατηγορία Επαγγελματίας/ Επιχειρηματίας από τη CYTA.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο ΦΩΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μία εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις, συναισθήματα και μηνύματα, που θα μας καθηλώσουν.

Μετά την απονομή βράβευσης θα ακολουθήσει After Party στο State Night Club, η πρόσκληση του οποίου συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου του Θεάτρου.

Τα εισιτήρια του After Party διατίθενται προς πώληση και μόνα τους
Open bar, ποικιλία γαστρονομικών απολαύσεων, μουσική και τον DJ Gabriel G στα decks.

Απόψε λοιπόν πάμε να θαυμάσουμε τις γυναίκες της χρονιάς στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου!