Στις 13 Απριλίου θα διεξαχθεί το φετινό Legion Run Cyprus, το οποίο δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια των συμμετεχόντων, σε μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων γεμάτη δοκιμασίες και εμπόδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, το φετινό Legion Run Cyprus θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου, στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το αθλητικό κέντρο “Σπύρος Κυπριανού”.

“Σε αντίθεση με άλλες διαδρομές ορίων και αντοχής, στο Legion Run δεν έχει καμία σημασία ή διαφορά εάν τερματίσει κανείς είτε πρώτος είτε τελευταίος, καθώς όλοι είναι νικητές”, αναφέρεται και προστίθεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης ή των όποιων άλλων κριτηρίων.

Οι συμμετέχοντες, “καλούνται να τρέξουν ή να περπατήσουν τη διαδρομή, περνώντας ενίοτε δύσκολα, αλλά πάντα ευφάνταστα εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος”, ενώ είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια του κάθε συμμετέχοντα το αν επιθυμεί να περάσει όλα τα εμπόδια ή να προσπεράσει αυτά που δεν πιστεύει ότι είναι εντός των ορίων του.

Φετινός πρεσβευτής του Legion Run Cyprus είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρεσβευτής Fair Play Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο οποίος θα τρέξει και ο ίδιος τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων στις 12:20 το μεσημέρι, μαζί με την ομάδα του.