Η Vourate Productions Ltd σε συνεργασία με την ARK P.CH Ltd, αναβιώνουν για εσάς την μαγεία του θερινού κινηματογράφου, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας!

Ο χώρος της Παραμυθούπολης, στο Στρόβολο διαμορφώθηκε για να φιλοξενεί 250 περίπου άτομα, και αποτελεί ήδη το νέο hot spot της πρωτεύουσας. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν μια αξέχαστη και ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία.

Στο χώρο του θερινού κινηματογράφου, προσφέρεται φαγητό και ποτό, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας με την παρέα του να παρακολουθεί την αγαπημένη του ταινία, απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ, ή μια φέτα παγωμένου καρπουζιού ή το σουβλάκι ή το μπέργκερ του.

Η πρεμιέρα έγινε με την προβολή της ταινίας ΒΟΥΡΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Οι θερινές προβολές θα συνεχιστούν μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι θερινές προβολές είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν για δύο περίπου μήνες. Θα αποτελούνται από μεγάλη γκάμα ταινιών του αμερικανικού, του ελληνικού και του κυπριακού κινηματογράφου, που αγαπήθηκαν από το κοινό. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει προβολή τεσσάρων διαφορετικών ταινιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 99 810011 ή στη σελίδα μας στο fb Summer Movie Nights