Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων “Μοναδικά Χαμόγελα”, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τις σπάνιες γενετικές παθήσεις, προσκαλεί σε ένα ανοιξιάτικο πανηγύρι, όπου για πέμπτη συνεχή χρονιά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη Αλυσίδα Χαμογελαστών Ανθρώπων, σαν ένδειξη συμπαράστασης στους σπάνιους συνανθρώπους μας.

Την Αλυσίδα θα κάνουν ακόμα πιο δυνατή το Cyprus ΜINI Club που θα τερματίσουν στο σημείο της εκδήλωσης καθώς και ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού ο οποίος θα τερματίσει κατά μήκος της θαλάσσιας περιοχής.
Στις 4 Μαϊου λοιπόν, στον Μόλο Λεμεσού στις 11:00 μέχρι τις 16:00 όλοι ας γίνουμε κρίκος στην μεγαλύτερη αλυσίδα χαμογελαστών ανθρώπων. Ο σχηματισμός αλυσίδας θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 και θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες όπως Κυνήγι Θησαυρού, Αγγειοπλαστική , Ζωγραφική , Χειροτεχνία , Κηπουρική , Bowling , Ψάρεμα , Tic Tac Toe ..κ.ά. Θα έχει φαγητό, ποτό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Σε αυτή την εκπληκτική εκδήλωση από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 ο απολαυστικός Λούης Πατσαλίδης θα δώσει το παρόν του σε ένα Live link του ΚΛΙΚ FM .

Γίνε και εσύ κρίκος !