Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 παραστάσεις της Σατιρικής Επιθεώρησης «Καζαβλάνγκα» από το θεατρικό εργαστήρι «Θεατρόνια» της νεολαίας Παραλιμνίου. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, στο αμφιθέατρο του ΧΕΝΙΟΝ στο Παραλίμνι, η ταλαντούχα θεατρική ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με μπόλικο χιούμορ, σάτιρα, αυτοσαρκασμό και αρκετή γεύση από την δική μας Κυπριακή κωμικοτραγική καθημερινότητα!

Το σενάριο της παράστασης επιμελήθηκε ο αγαπητός σε όλους Νικόλας Τζιοβάνης, την σκηνοθεσία ο Γιώργος Καραβιώτης, τις υπέροχες χορογραφίες η Μαρία Οικονόμου και Έλενα Νικολάου. Σκηνογράφος της παράστασης με μία απίστευτη δημιουργία ήταν η Άντρη Γιάγκου ενώ την γενική επιμέλεια της παράστασης είχε η Μαρία Στάθη.

Το κυριότερο κομμάτι για τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις, οι απίστευτοι πολυτάλαντοι αξιολάτρευτοι ηθοποιοί! Πραγματικά το πώς κατάφερναν να αλλάζουν ρόλους, να μεταμφιέζονται, να είναι τόσο χαλαροί και άνετοι στην σκηνή και το σημαντικότερο να μετέφεραν τόσο παραστατικά τα μηνύματα τους που ούτε μια φράση τους δεν έμενε ασυνόδευτη από τρανταχτό γέλιο!

Αξίζουν λοιπόν το πιο δυνατό χειροκρότημα και ένα μεγάλο μπράβο που δίνουν την δική τους προσφορά αφιλοκερδώς στην κουλτούρα αυτού του τόπου! Συγχαρητήρια λοιπόν στους ηθοποιούς: Άννα Τρίαρου, Γιώργος Φλουρκάς, Γιώργος Καραβιώτης, Έλενα Νικολάου, Έλενα Τσιολάκη, Μαρία Οικονόμου, Νικόλας Τζιοβάνη, Παύλος Χαραλάμπους, Χρυστάλλα Παπανδρέου, Χρυσταλλένη Ιακώβου και Χριστίνα Ισαάκ.

Το activecy ήταν εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την παράσταση.