Άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 1η Ιουλίου το Hotel Indigo Larnaca, το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο που βρίσκεται πλησίον της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και πολύ κοντά στην παραλία.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ο Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group ανέφερε ότι «το ξενοδοχείο αποτελείται από 40 σύγχρονα δωμάτια και ενσαρκώνει την «Ιστορία της Γειτονιάς» στον σχεδιασμό του, εμπνευσμένη από την ιστορία και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής. Η συγκεκριμένη τοποθεσία του Hotel Indigo Larnaca, επιλέγηκε για την πλούσια ιστορία της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και προσφέρεται για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών».

Πρόσθεσε ότι το ξενοδοχείο «αναπτύχθηκε πάνω σε δύο παραδοσιακά σπίτια και μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη και οικεία όαση, συνδυάζοντας ιδανικά το πάντρεμα του παλιού με το νέο, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας. Το ξενοδοχείο εκτός από γυμναστήριο, διαθέτει το Kampana Pool Bar με εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο, το Avli all day restaurant & bar και το Oinotelia wine bar στο ισόγειo, τα οποία μπορούν χρησιμοποιηθούν και για τους μόνιμους κάτοικους του νησιού».

Ο κ. Κάκος ανέφερε ακόμα ότι «το Hotel Indigo Larnaca βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο, στο κέντρο της πόλης, σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, σε μικρή απόσταση από τις παραλίες των Φοινικούδων, Μακένζυ και Καστέλα που βραβεύτηκαν και φέτος με γαλάζια σημαία. Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης το Μεσαιωνικό Κάστρο, η Αλυκή, η οδός Πιαλέ Πασιά, αλλά και το ναυάγιο Ζηνοβία».

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε πως «συνολικά η ανέγερση του ξενοδοχείου με την αγορά της γης στοίχισε 7 εκατομμύρια ευρώ και σ’ αυτό εργοδοτούνται 30 άτομα» και εκ μέρους της Quality Group, μετέφερε την «ισχυρή πίστη και βεβαιότητα ότι η καινούργια συνεργασία με την IHG (InterContinental Hotels Group) μία από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς κολοσσούς στον κόσμο και την Sunnyseeker Hospitality, θα αφήσει το στίγμα της στον ξενοδοχειακό κλάδο της Κύπρου».

Σημείωσε επίσης ότι «η Λάρνακα είναι ήσυχη πόλη, το κύριο της χαρακτηριστικό είναι η γραφικότητα, που διαθέτει την οποία δεν βρίσκει κάποιος σε καμιά άλλη πόλη της Κύπρου, που είναι υπέροχη χώρα και εξαρτάται από τον κόσμο της πώς θα εξελιχθεί για να πάει μπροστά».

Από την πλευρά του ο Μάριος Πολυβίου, CEO της Sunnyseeker Hotels είπε πως «λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το ξενοδοχείο αντί να ανοίξει τις πρώτες μέρες Απριλίου, άνοιξε την 1η Ιουλίου, ενώ αναλόγως των εξελίξεων τα επίσημα εγκαίνια του θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο».

Σε σχετική ερώτηση ο κ. Πολυβίου είπε πως «έχουμε υποβάλει αίτηση για να λειτουργήσει το ξενοδοχείο ως 4 αστέρων, ως city center hotel και ως boutique hotel».