Θα ανοίξει τις πόρτες του το 2025 στη Λεμεσό

Το Allea Group ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας διαχείρισης μεταξύ της Anolia Holdings Limited, μέλος του Allea Group, και εταιρείας συνδεδεμένης με την Hyatt για τη λειτουργία του πρώτου ξενοδοχείου Hyatt στην Κύπρο, το Grand Hyatt Limassol. Το πολυτελές θέρετρο τριακοσίων δωματίων αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το 2025, και σηματοδοτεί τη δυναμική επέκτασης της Hyatt σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς.

Το θέρετρο θα αναπτυχθεί σε παραλία Γαλάζιας Σημαίας ανατολικά της κοσμοπολίτικης πόλης της Λεμεσού και όλα τα δωμάτια θα έχουν θέα τη θάλασσα. Το Grand Hyatt Limassol θα αποτελεί από μόνο του προορισμό, αφού θα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό beach club 4,000 τ.μ. με σπα και γυμναστήριο, μία εσωτερική και δύο εξωτερικές πισίνες. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί χώρος ψυχαγωγίας 1,400 τ.μ., με πέντε εστιατόρια και μπαρ. Το Grand Hyatt Limassol θα είναι το πιο βασικό κομμάτι του Zaria Resort, μιας πολυτελούς ανάπτυξης μεικτής χρήσης, που θα περιλαμβάνει οικιστικά διαμερίσματα και ιδιωτικές επαύλεις συνολικής έκτασης 80,000 τ.μ..

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την Anolia Holdings Limited, μέσω της οποίας θα φέρουμε το brand, Grand Hyatt, στην Κύπρο, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη,» δήλωσε ο Takuya Aoyama, Vice President Development της Hyatt για Ευρώπη και Αφρική. «Το Grand Hyatt Limassol αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής μας στρατηγικής στην Ευρώπη, καθώς συνεχίζουμε να εξερευνούμε ευκαιρίες επέκτασης στη Μεσόγειο.»

Το ξενοδοχείο, μόλις τριάντα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, θα φέρει όλη την πολυτέλεια, το γκλάμουρ και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό που χαρακτηρίζει διεθνώς το brand του Grand Hyatt. Ερχόμενοι στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες θα περνούν μπροστά από ένα επιβλητικό χώρο πρασίνου 14,000 τ.μ. που θα περιλαμβάνει κήπους και προκυμαίες με φόντο την ακαταμάχητη θέα της Μεσογείου. Το θέρετρο, που θα υιοθετεί στοιχεία της κυπριακής κουλτούρας, θα προσφέρει μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες για όλους τους επισκέπτες.