Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, δίνει την ευκαιρία στο κοινό της Κύπρου να εξερευνήσει το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές της ενόψει καλοκαιριού.

Απολαύστε τον ήλιο, κολυμπήστε στις απαράμιλλης ομορφιάς πλήρως αναπτυγμένες παραλίες, δειπνήστε στα γκουρμέ εστιατόρια, κάντε τα ψώνια σας στα κλασάτα εμπορικά κέντρα και περιηγηθείτε στα φανταστικά αξιοθέατα της πόλης. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 27 Μαρτίου 2019, για ταξίδια που θα γίνουν από τις 3 Μαΐου μέχρι και 20 Ιουνίου 2019.

Οι επιβάτες που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τη Λάρνακα μπορούν να κλείσουν εισιτήρια Economy Class που αρχίζουν από € 499 ή Business Class από € 2.579.

Οι επιβάτες της Emirates, σε όλες τις κατηγορίες θέσης και ναύλων, μπορούν να απολαύσουν το ice, το βραβευμένο in-flight entertainment σύστημα της εταιρείας με 4.000 κανάλια με τις πιο πρόσφατες ταινίες, μουσική και προγράμματα. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν ποτά και γεύματα εμπνευσμένα από τοπικές κουζίνες, καθώς και τη ζεστή φιλοξενία του πληρώματος της Emirates, το οποίο αποτελείται από στελέχη πολλών εθνικοτήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης εισιτηρίων και της πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε το emirates.com, το ταξιδιωτικό πρακτορείο σας ή το τοπικό γραφείο της Emirates.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις