Το πρώτο κατάστημα της JYSK της πιο γνωστής αλυσίδας επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία, αρχίζει στις 6 Απριλίου και επίσημα τη λειτουργία του στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

Οι πρώτοι τυχεροί 100 πελάτες που ψώνισαν από το JYSK κατά την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν με 10% επιπλέον έκπτωση στις υφιστάμενες προσφορές.

Με τη λειτουργία του JYSK ο Κύπριος καταναλωτής έχει πια τη δυνατότητα να προμηθεύεται, ότι χρειάζεται για το σπίτι, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας. Η γνωστή αλυσίδα JYSK προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου. Όλα τα προϊόντα JYSK ακολουθούν τη φιλοσοφία και την τάση της εποχής, η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.

Ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η JYSK είναι “Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής”, τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία.

Καλωσορίζουμε την άνοιξη, στο νέο κατάστημα που ήρθε να αναβαθμίσει και να βάλει χρώμα στον προσωπικό μας χώρο, την JYSK. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις προσφορές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.jysk.com.cy. Ακόμη μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του στο Facebook και το Instagram.