Ένα νέο Caffè Nero άνοιξε στην πλατεία Διοικητηρίου στην Πάφο, δίνοντας μια νέα προοπτική της πλατείας, με σεβασμό στην τοπική παράδοση.

Το νέο κατάστημα προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα, μια εκπληκτική θέα και ίσως το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στην πόλη. Τώρα, εκτός από τη φυσική ομορφιά, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας χειροποίητο καφέ και φρέσκα φαγητά από τη νέα συλλογή του Caffè Nero.

Αυτό το Caffè Nero είναι τόσο μοναδικό, όσο και η πλατεία Διοικητηρίου. Το χειροποίητο ξύλινο μπαρ, ένα πραγματικό έργο τέχνης, που εμπνεύστηκε από την αρχιτεκτονική των γύρω ιστορικών κτηρίων και δημιουργήθηκε εδώ στην Κύπρο, αποκλειστικά για το κατάστημα.

Κάθε γωνιά του αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο, κάτω από το απαλό φως των κρεμαστών φωτιστικών, τις άνετες δερμάτινες πολυθρόνες και τη μοναδική διακόσμηση. Η υπαίθρια βεράντα είναι το επίκεντρο του καταστήματος, όπου οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα με την άνεση των χειροποίητων ξύλινων καναπέδων και μαξιλαριών, παρέα με ένα υπέροχο καφέ.

Αυτά τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά δίνουν στο κατάστημα ένα ξεχωριστό χαρακτήρα και μια αξέχαστη εμπειρία.