Σε ένα πολυτελές, αρχοντικό και χλιδάτο χώρο μεταμορφώθηκε ο χώρος δεξιώσεων της δημοσιογραφικής εστίας, στις 30 Ιανουαρίου, το βράδυ της Τετάρτης. Ο λόγος για την ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Αρχιμαγείρων και Γαστρονόμων Κύπρου η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

 

Αξιότιμες παρουσίες του χώρου της Γαστρονομίας έδωσαν το παρόν τους στην τελετή θαυμάζοντας τόσο την καλαισθησία του χώρο, όσο και το εκλεκτό μπουφέ με νόστιμα και εύγεστα εδέσματα. Εδώ να αναφέρουμε ότι η επιμέλεια και η οργάνωση του χώρου ήταν μία ακόμη ιδιαίτερη δημιουργία από την εταιρεία Emmelia Events.

 

Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλίες από τους αξιότιμους καλεσμένους και με μια ανασκόπηση για τις πάμπολες δραστηριότητες του συνδέσμου, συνεχίστηκε με την κοπή της βασιλόπιττας και ολοκληρώθηκε με ένα απολαυστικό γεύμα. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κύριος Παντελής Σοφοκλέους χαιρέτησε τους καλεσμένους του και ευχαρίστησε τις εταιρείες και τους οργανισμούς που στηρίζουν την προσπάθεια τους.

 

Στις απονομές τιμητικών πλακετών αλλά και βραβείων συμμετείχαν αρκετές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου στο τομέα (γαλακτοκομικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες διανομής κ.ά) Την στήριξη με την παρουσία τους έδωσαν επίσης ο υφυπουργός τουρισμού κύριος Σάββας Περδίος, ο κύριος Ζαχαρίας Ιωαννίδης, γενικός διευθυντής του συνδέσμου Ξενοδόχων Κύπρου και άλλοι αξιότιμοι κύριοι από άλλους οργανισμούς.

 

Chef της χρονιάς του 2019 βραβεύθηκε ο κύριος Κυριάκος Χάππιλος, εκπαιδευτής της χρονιάς ο κύριος Μάριος Χατζηιωσήφ και γυναίκα κριτής της χρονιάς η κυρία Χρυσούλα Τρισβέη.

 

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί συνδέσμοι στο νησί μας πραγματοποιούν αμέτρητες δραστηριότητες και οργανώνουν τόσο διάφορα events, όσο και διαγωνισμούς. Η διαφορά που υπήρχε στο κλίμα αυτού του συνδέσμου είναι η φιλική διάθεση, το παρεϊστικο κλίμα και η αγνή αγάπη για δημιουργία μέσα από το πάθος του επαγγέλματος τους. Όλη αυτή την αύρα, μπορούσε να την νιώσει ο καθένας από τους καλεσμένους αφού έμειναν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

 

Το activecy.com εύχεται στον Σύνδεσμο Μαγείρων και Γαστρονόμων Κύπρου ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος να στηρίζουν την νέα γενιά του επαγγέλματος και της επιστήμης της Μαγειρικής.

 

Το activecy.com σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την βραδιά.