Η αλυσίδα Mikel Coffee Company, εγκαινίασε το νέο κατάστημά της στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία. Το νέο σημείο Mikel βρίσκεται στην οδό Μάρκου Δράκου 8, στην Έγκωμη και είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος στον κόσμο, με έκταση 1.000 τ.μ.!

Το νέο Mikel είναι 2όροφο, με προσεγμένο design. Διαθέτει ξεχωριστό χώρο καπνιστών και 2 αίθουσες συσκέψεων, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ομαδικές εργασίες και σημαντικά meetings, δημιουργώντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα.

Με λίγα λόγια, ο χώρος του προσφέρεται για ακόμα περισσότερες στιγμές με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, παρέα με εκλεκτό καφέ και μοναδικές λιχουδιές της Mikel Coffee Company.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Mikel ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας. Τότε έκανε την παρθενική του εμφάνιση το γνώριμο, πλέον, πρόσωπο του «παππού Μιχάλη», πατέρα του ιδρυτή της. Όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Χάρη στην αγάπη του κόσμου, η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης στην Ελλάδα. Με ισχυρή παρουσία και στις 5 ηπείρους, σήμερα η εταιρεία Mikel διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 190 καταστήματα.