Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχει προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της podcast, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή του κυπριακού μπάσκετ αλλά και τη δυνατότητα σε περισσότερα άτομα που σε καθημερινή βάση εργάζονται στην κυπριακή καλαθόσφαιρα να έχουν λόγο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΚ, το πρώτο επεισόδιο είναι ήδη διαθέσιμο για τους φίλους του κυπριακού μπάσκετ και η πρόσβαση γίνεται από το κάτω μέρος της ιστοσελίδας της ΚΟΚ, όπως και μέσα από την εφαρμογή Castbox για Android και iOS συσκευές, εντελώς δωρεάν.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Castbox, οι χρήστες θα μπορούν να βρουν το κανάλι της ΚΟΚ με την ονομασία CBF Podcasts, ενώ θα μπορούν να γίνουν και συνδρομητές για τα νέα επεισόδια podcast, προστίθεται.

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Full Court Cast γίνεται συζήτηση για την 19η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, αλλά και στα προημιτελικά των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο καλεσμένος θα είναι ο αρχηγός της Ομόνοιας, Γιώργος Νεοφύτου, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.